FILTR ERBJUDER AVSLAPPNING

FILTR ERBJUDER AVSLAPPNING

Den välkända spellistetjänsten Filtr släpper nu ett skräddarsytt meditativt ljud, ja eller låt, eller lista. Allt för att få oss att kunna slappna av. 

Jag tillhörde en av dem som var en väldig motståndare till detta ”annorlunda” där jag placerar yoga, meditation, mindfullness och annat flum. Men så växer man som människa, provar saker och inser att det ju inte är så illa det där. Okej, mindfullness kan jag i bland ha svårt för men jag har vågat ge mig hän åt yoga och avslappning och jag lär mig att behärska det. Min ADHD hjärna har dock svårt att släppa tankarna och jag är sällan här och nu utan mer längre fram i livet, konstant planerande och oroande, kanske just därför jag verkligen behöver avslappning.

FILTR är. En etablerad musiktjänst som erbjuder spellistor på Spotify. Nu vill de få oss att slappna av mer och lanserar Ambient Meditation. Ambient Meditation är tre timmar långt och utformat som både avslappning och vägledning. Det har en lugnande röst som på engelska guidar genom meditation och avslappning, och den sista timmen övergår rösten i lugn ambient musik.

Hur är din inställning till avslappning?

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *