Firade sexårsdagen i badrummet!

0

I går var det min och min sambos sexårsdag.. Vi skulle firat det i lördags med att vara på Grolsch Block Party, käka middag ute och kanske kolla in Midnattsloppet. Men jag blev så dålig i migrän att vi var på stan i en timme innan vi vände hem. Usch…

Så i går (söndag) gick jag bara in i fokus på badrummet. Jag har tänkt göra detta i över ett år så nu JÄVLAR! Jag rev ut ALLT.. ALLT som inte var väggfast i badrummet. Jag gjorde rent, slet ner de vidriga kakeldekorerna och desinficerade (jag kan inte stava till det ordet) ytan runt badkaret med hjälp av en ångmaskin.

Sen satte jag på ny dekor, duscdraperier och la in nya badrumsmattor. Gud så skönt det var. Insåg dock att jag ju köpt de tre ovanstående sakerna helt utan att tänka på hur det andra såg ut. Så inget matchar ju.. Hahaha! Men skit samma.

Glömde ta en före-bild men här kommer en medans och en efter!

Medan

Medan

Efter

Efter

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *