I dag är det min födelsedag – Hurra hurra hurra!

Japp. I dag för 34 år sedan föddes jag på Huddinge Sjukhus. Jag var 50 cm lång och vägde 3320g. Tror jag skrek en del som bebis men sen var jag foglig som fan. Livet är till för att upptäckas och jag tycker jag fortfarande upptäcker världen dag för dag.. Jag kommer aldrig ge upp.

Här kommer jag!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *