Fitbit lanserar Fitbit Flyer, de trådlösa hörlurarna gjorda för träning

Fitbit lanserar Fitbit Flyer, de trådlösa hörlurarna gjorda för träning

0

Pressutskick

Fitbit, marknadsledande inom wearables, lanserar idag Fitbit Flyer™ – trådlösa hörlurar som kombinerar suveränt ljud med en slitstark och svettålig design. Hörlurarna har anpassningsbar form så att du kan hålla motivationen uppe genom de tuffaste träningspassen.

Flyer är de första trådlösa hörlurarna som integrerar den avancerade tekniken från Waves MaxxAudio med två ljudprofiler så att du kan anpassa ditt lyssnande. Genom smidig anslutning till Fitbits nya smarta sportklocka Fitbit Ionic™ kan du lyssna på din favoritmusik eller ”Audio coaching sessions” (genom nya Fitbit coach-appen), utan att behöva din telefon.1 Flyer är tillgänglig för förköp på fitbit.com idag och kommer till butik i oktober 2017.

– Tillsammans med lanseringen av vår smarta sportklocka med musik, vill vi också erbjuda riktigt bra och trådlösa hörlurar för att hjälpa våra användare att nå sina träningsmål. Med forskning som visar att 64 procent av de som äger en smartklocka är intresserade av att köpa trådlösa hörlurar, är det självklart för oss att leverera det våra konsumenter önskar: bra passform som de kan räkna med under hela dagen, ihop med högkvalitativt ljud för att hålla dem motiverade, säger James Park, VD och medgrundare på Fitbit.

Anslut Flyer till nya Fitbit Ionic och lyssna på din favoritmusik för att hålla motivationen uppe under din träning. Lyssna även på den nya, expertledda ljudcoachningen framtagen för promenad och löpning, för att öka din uthållighet, fart och form i din egen takt. (Tillgänglig i Fitbit Coach-appen i höst och i nya Ionic i början av 2018).

Designad för att klara de tuffaste träningspassen

Flyer är designad för att fungera vid träning och har därför ett hydrofobiskt nanoöverdrag som är regn-, stänk- och svettåligt. Flera utbytbara öronsnäckor och vingar ingår som hjälper dig att skräddarsy passformen på dina lurar. Flyer har en batteritid i upp till sex timmar och behöver du extra batteritid kan Flyers 15-minuters snabbladdning ge dig en extra timme. Läs mer om Flyers funktioner här.

Högkvalitativt ljud ökar motivationen under träningen

Flyger har tillverkats med precision för att erbjuda hög kvalité, rent ljud med dynamisk intervall, inklusive funktioner som AAC trådlös kodek och passiv brusreducering för att förbättra ljudkvalitén och reducera distraktionen av yttre ljud. Med två olika ljudinställningar på enheten – Signature och Power Boost – kan du enkelt välja den profil som passar dig bäst genom att använda kontrollenheten direkt i hörlurarna. Som de första hörlurarna att införa MaxxAudio-tekniken (används i produktion av hitlåtar, filmer och videospel), hjälper Flyers Power Boost-inställningen att förstärka basen för en högkvalitativ ljudupplevelse.

Viktiga funktioner för dagligt lyssnande

Flyers hållbara design och ljudkvalitet gör dem användbara under hela dagen och inte bara när du tränar. Med kontrollenhetens tre knappar kan du enkelt justera ljudet, pausa musiken och byta låt. Du kan även ta emot information om inkommande samtal, batterinivå m.m.

Via multikoppling kan du vara ansluten till två Bluetooth-enheter samtidigt. Du kan då enkelt växla mellan att lyssna på musik på en dator eller Fitbit Ionic till att ta emot ett samtal på din telefon eller interagera med tjänster som t.ex. Siri. Den dubbla mikrofonen möjliggör handsfreesamtal med hög kvalitet, vilket innebär att den stänger ute externa ljud som vind samt brus från trafik.

Pris och tillgänglighet

Fitbit Flyer finns tillgänglig i två färger, Lunar grey eller Nightfall blue, och går att köpa idag på Fitbit.com för cirka 1299 SEK. Flyer finns tillgänglig i butik i oktober 2017.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *