FRANKFURTER BRETT BASIC – MIN HÖGSTA ÖNSKAN!!

FRANKFURTER BRETT BASIC – MIN HÖGSTA ÖNSKAN!!

Som vanligt scoutar jag Kickstarter-sidor och hittar genialiska prylar som jag vill lägga pengar på. Tur man är student så man inte kan göra av med pengar – Hahaha!

Den här grejen är ju genialisk för typ ALLA hem. Vi har ju Linas Matkasse och jobbar ganska mycket med mise en place. Det blir många skålar och lätt rörigt när man ska hacka, skala, mäta och fixa. Jag ser ett stort behov av denna pryl och önskar att denna ska nå en butik och få kanske ett lite lägre pris inom kort.

Vad tycker ni?

LÄNK

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *