Fuck up

Fuck up

0

Är på Summit vid Hötorget typ. Hör lyssnar vi på företagare som misslyckats. Bra inspiration. 

Sponsrade av NOA, Oatly, Wasa samt Humble brush.

Lokalen är långsmal och att få en sittplats eller se presentationen kan vi glömma. Men historierna är magiska, roliga och intressanta så jag är ändå taggad.

NOA:s grundare, Noa Fridmark, var den bästa talaren på plats. Han pratade rätt fritt ur hjärtat (eller hade bara övat jävligt bra). Han fångade både mig och Magdalena.

Innan honom pratade Sara Damber som berättade en ganska bra i historia men läste mest innantill vilket fick mig att tappa tråden i bland då jag svävade i väg i andra tankar. Men kontentan var att hon grundade Friends som sedan sköttes på ett sätt att hon mer eller mindre fasades ur. Tungt.

Efter henne fick vi lyssna på Stefan Krook som bland annat grundat Glocalnet. Han hade många bra erfarenheter att dela med sig av med stammade fram orden och hade ingen koll på vilken presentation han hade, om det var rätt och om den funkade. Hade väldigt svårt att hänga med på det han sa. Det enda jag kommer i håg var att satsa på en eller väldigt få saker och inte börja din verksamhet med tusen olika idéer och grejer att sälja. Koncentrera dig på få saker och bli bäst på det.

Helt klart en skön inspirationsmorgon och jag kommer fortsätta gå på dessa typer av event för det är väldigt härligt.

Nu ska jag snart bege mig på bootcamp.

Your email address will not be published. Required fields are marked *