Första passet hos kbk

Första passet hos kbk

0

Jag befinner mig just nu på Wenngarn slott på en så kallad bootcamp.

Det är Kör bara kör som ligger bakom detta koncept. Tanken är att förena inre välmående med fysiskt välmående. Alla bitar hör ihop. Du kan inte bara träna om du också mår dåligt psykiskt. 

Det ska bli en kul resa.

Jag missade förmiddagen på grund av andra åtaganden men kom lagom till första fyspasset. Det var ett lära känna varandra pass där vi jobbade två och två. Jag hittade en schysst kille. Vi gjorde typ hinderbana tillsammans men inte bara sida vid sida utan även där ena parten skulle blunda och vi guidade varandra med röst och genom att styra personen fysiskt. Superkul. Bra lagövningar och alla i detta gänget verkar så underbara. Jag har superkul. Nu dags för föreläsning.

   
    
 

Your email address will not be published. Required fields are marked *