Fynden på Hem och Villamässan 2014

0

Jag måste säga att jag kanske inte tyckte att det var världens bästa mässa. För mycket inredning och krimskrams, som på många mässor, och för lite matnyttigt. 

Jag hade gärna sett andra varumärken på plats som sålde tak, garderobsinredningar, belysningsexperter, fler byggråd och hjälp i ägandet av hus, fler besiktningsfirmor man kan få hjälp av osv osv. Det gav mig inget att vara där. Det enda jag tar med mig är att vi pratade med en annan leverantör av huslarm och ska se om vi kan få ett bättre larm till lägre kostnad.

Men vi gjorde också ett fynd, på inredning. JAG VET.. Men vi hade tidigare pratat om att om det blir pengar över när badrummet är klart så måste vi köpa en ny säng. Och Tempur är det vi båda pratat om att vi vill ha, dock visste vi inte så mycket om det, skillnaden på de olika madrasserna osv. Så det första vi sprang på var just Tempur och då träffade vi en person från företaget som gick igenom alla kombinationerna och vi fick ligga och testa de. Det slutade med att vi köpte en. Vi fick så mycket rabatt, runt 18 000 kr tjänade vi på att köpa sängarna på mässan. Det är rätt okej.. Så om ett par veckor har vi nya sängar och en av de gamla åker ner till gästrummet.

Vet du någon som behöver en 90 cm säng utan bäddmadrass? Den är kanske 15 år men inte trasig, från IKEA och den är gratis mot avhämtning. Ben i ek ingår. 

Skärmavbild 2014-10-05 kl. 15.14.52

Sedan såg jag att Garden Girl hade ett stånd där, jag har länge trånat efter deras produkter men jag var inte så köpsugen efter den stora investeringen på sängen. Men det var en sak jag verkligen behövde och det var en liten verktygsväska. Jag har aldrig någonstans att lägga tänger, spadar och grejer i medan jag går runt och trimmar i trädgården. Hittade denna lilla hink som man kan sitta på, förvara verktyg i samt slänga lite ogräs i. Superbra..

bucket

Your email address will not be published. Required fields are marked *