Sneakpeak på badrummet

I badrummet kommer vi ha möbler från Duravit, serien heter Happy och lådfronter samt lucka på högskåp kommer i färgen Dark Oak (M72). Det finns dock inga bilder på just det. Men på bilden nedan ser ni handfatet med lådorna samt högskåpet (i fel färg då..)

Skärmavbild 2014-09-30 kl. 20.23.56

Handdukstorken har vi letat efter länge. Inget passade oss bra och vi kom inte överens, tills vi hittade denna. Svedberg Zaga som den heter. Underbart cool.

handdukstork

Nu vill jag att det ska bli KLART!!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *