God Jul från Bosch

God Jul från Bosch

Verktyg är något av det bästa man kan få på julen. Jag skulle bli jätteglad för en borrmaskin, vinkelslip eller högtryck. Skulle inte du? Det är sådant som känns lite tråkigt att lägga pengar på själv men när man kan få dem blir man överlycklig. Här kommer några höjdpunkter från Bosch. 

Skruva, skruva

Bosch IXO

En mini-skruvdragare som är räddaren i nöden. Jag har två! Inte nog med att den har de bits man behöver utan man kan också köpa till andra saker som pepparkvarn och vinöppnare.

Pris: 349 kr
Färg:
Grön
Passar: 
Den som vill stila på middagen och/eller har typ allt

Bosch IXO

Måtta och mäta

Bosch Quigo

En räddare verkligen. Använder den vid tapetsering och framförallt när jag ska sätta upp tavlor. Gör livet så jävla enkelt.

Pris: 489 kr
Färg:
Grön
Passar: 
Den som aldrig kan få upp något rakt

Bosch quigo

Ge mig kaffe

Bosch Tassimo Suny

En podmaskin är ett måste för snabbt koffeinintag eller om man är ensam i hushållet (eller bara ensam) om att dricka kaffe. Kanske inte supermiljövänligt med alla pods men men. En fin present att ge bort, speciellt som de flesta inte är så dyra.

Pris: 1 460 kr (men på rea nu för 995 kr
Färg:
Svart, röd och grönblå
Passar: 
Nybliven singel eller precis flyttat hemifrån

tassimo

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *