God Jul från Jabra

God Jul från Jabra

Jabra är ännu ett av mina favoritmärken. Deras hörlurar har hela tiden imponerat på mig och deras innovationer när det kommer till träningshörlurar är alltid imponerande. Här visar jag några förslag som kan passa under granen. 

Hörlurar

Hörlurar är lite svårt at köpa kanske, man måste nog känna personen så pass väl att man vet vad personen gillar. I dag är hörlurarna inte bara ett verktyg för att höra saker utan är minst lika mycket en accessoar som ska matcha stilen och personligheten. Men alla vill ha, jag lovar!

Jabra Move Wireless

De här har jag haft ett tag och var länge det paret jag valde att alltid ha i väskan. Sitter bra, sticker inte ut för mycket med sin design men du kan välja en lite gällare färg om du vill synas mer.

Jabra wireless

Pris: ca 1 000 kr
Färg: finns i fyra färger
Passar: Den som vill vara lite diskret på bussen men ha kvalitet på ljudet.

Jabra Sport Pulse Wireless

De här lurarna är lätta, har en mycket bra passform för de flesta öron men det coolaste med dem är att de mäter pulsen i örat. Dessutom kommunicerar dem med dig genom Jabras egna hälsoapp. Man ställer så klart själv in vad man vill veta och inte.

Pris: ca 1 899 kr
Färg: svart med gult
Passar: Den som alltid ger samma nyårslöfte men bara håller det till 3:e januari.

Jabra Sport Pulse Wireless

 

Högtalare

Kul att ge till nästan vem som helst. Passar småkusinerna lika mycket som morföräldrarna. Alla lyssnar på musik och en del på podd. Låt alla få njuta av det de gillar på ett snyggt sätt.

Jabra Solemate

Här är en sådan där liten blåtandshögtalare igen. Jag har denna modell hemma som står i mitt gym och är faktiskt det enda jag har för att få musik på passen. Imponerande ljud från en sådan liten låda. Dessutom har den en sula som gör att den står bra i lutning eller när det rör på sig, till exempel på båten eller så. den kan dock vara lite klumpig att springa omkring med i väskan.

Pris: ca 1 000 kr
Färg: finns i sex färger
Passar: Den med landställe utan ljudutrustning. Troligtvis också den lite äldre gruppen av människor, alltså 30+

Jabra Solemate

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *