God Jul från JBL!

God Jul från JBL!

0

Vem älskar inte julklappar!? Här kommer mina julklappstips från JBL! Jag bjuder på ljud för kräsna och ljud för att bära med sig och lite för den som vågar sticka ut.

Hörlurar

Jag föredrar trådlöst. Jag trasslar annars alltid in mig i sladdarna och blir frustrerad när jag fastnat i handväskan, örhängena och dragkedjan. Fan.

JBL! Everest 300

En trådlös lur med stil. Inget överdåd, märkvärdiga materialval eller regnbågens alla färger på en gång. Simpel men med JBL!:s känsla för det perfekta ljudet.

Pris: 1 500 kr
Färg: Svart eller vitt
Passar: Stilkänsliga, måttliga

IMG_0830

IMG_0833

Bärbara högtalare

Högtalare har fått ett rejält uppsving och alla borde äga minst en. De kan tas med på stranden, semestern, i bilen och husvagnen och du kan rädda en fest som saknar musik. Här är några favoriter.

JBL! Pulse 2

Uppföljaren av en supercool högtalare. Version två är bättre på ALLT. Ljudet, designen, funktionerna och ljuset är alla förbättrade. Se mitt test längre ner!

Pris: 2 000 kr
Färg: Svart eller silver
Passar: Yngre målgrupp, den som vill sticka ut lite

Skärmavbild 2015-12-11 kl. 22.52.39

JBL Authentics L16

Det här är en högtalare jag önskat mig länge. Prislappen är hög, för hög, för att jag ska lägga vantarna på den. Men tro mig när jag säger att detta ger dig en ljudorgasm utan like. Dessutom är den så snygg så snygg…

Pris: 10 000 kr
Färg: Valnötsfanér
Passar: Extremt noga med ljudkvaliteten. Bor inte så stort så man får plats med många högtalare.

Skärmavbild 2015-12-11 kl. 22.55.12

JBL Charge 2+

En liten rund goding som tål vatten. Perfekt på vintersemestern till varmare breddgrader. Självklart JBL!:s kvalitativa ljud.

Pris: 1 500 kr
Färg: fem olika färger
Passar: Yngre målgrupp som kan vara lite vårdslösa med tekniken.

Skärmavbild 2015-12-11 kl. 23.00.09

Your email address will not be published. Required fields are marked *