HA FLER KONTON PÅ INSTAGRAM

HA FLER KONTON PÅ INSTAGRAM

Något jag väntat på är ett kunna ha fler konton på Instagram och nu är det möjligt. Perfekt om man har ett privat konto och ett för sitt företag eller professionella person.

Jag har ett för mig som gäller både privat och för wallenrud.se men jag ville gärna ha ett för www.personalcarshopper.se också. Så jag kan renodla det kontot till att handla om bilar. I dag fixade jag till det och kan med ett enkelt knapptryck i appen växla mellan kontona på ett supersmidigt sätt.

Skapa dina konton så du har användarnamn och lösen till dessa. Logga in på ett av dessa konton i appen och klicka på profil. Klicka sedan på kugghjulet och scrolla längst ner till “Lägg till konto”. För att växla mellan dem kan du nu klicka på din profil (längst ner till höger) och på den sidan kan du välja konto högst upp på sidan.

Rörigt? Det låter rörigare än det är…

Mer information på Instagrams sida.

Logga in med ditt ena konto

Logga in med ditt ena konto

 

Sedan lägger du till ett till konto som du redan har inloggning till

Sedan lägger du till ett till konto som du redan har inloggning till

 

Nu kan du växla mellan kontona.

Nu kan du växla mellan kontona.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *