Hej Nissan Pulsar

Hej Nissan Pulsar

 

Nissan har släppt en ny modell. Den heter Pulsar och man har släppt en märklig, men lite kul, film om bilen. 

Jag personligen tycker att den ser ganska tråkigt ut. Den externa designen ser inte som något wow, men är säkert en bra bil.

Den går inte att bädda in så ni får kolla på DENNA LÄNK!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *