Hej SoundTouch 10

Hej SoundTouch 10

Bose är inte mitt favoritmärke, oklart egentligen varför men jag tror att min pappa är boven. Min pappa var ljudtekniker och kinkig med valet av produkter och på hans tid så var nog Bose kanske inte det bästa, hans åsikter sitter kvar i mig. 

Men jag har testat Bose tidigare och gillade det väldigt mycket. Så jag tror på deras nyaste produkt: Soundtouch 10.

”SoundTouch har alltid handlat om upplevelsen – hur det borde vara att lyssna på streamad musik hemma”, säger John Roselli, som är chef för segmentet trådlösa högtalare på Bose. ”Vi konstruerar allt efter den enkla idén. Just därför är SoundTouch-system enklare att använda än något annat, de har ett fantastiskt ljud och nu kan du också lyssna på vad som helst via en telefon eller surfplatta i hur många rum du vill. Det finns inget liknande och SoundTouch 10 är ett bra sätt att komma igång.”

Boses högtalare kan spelas separat eller kopplas i hop, det gäller alla modeller i deras serie. SoundTouch 10-högtalaren är 21,2 cm hög, 14,1 cm bred och 8,7 cm djup. Den kombinerar Boses digitala signalbehandling med den nya Unidome-omvandlaren, ett 2,5 tums (6,4 cm) kraftpaket med den högsta slaglängden för omvandlare i sin storlek i Boses historia.

Tack vare nya 802.11n Wi-Fi med dubbla band är SoundTouch-anslutningen starkare och mer pålitlig med mindre störningar och färre avbrott. Med 5 GHz-kompatibilitet får du ett bättre streamingalternativ i trånga miljöer som flerbostadshus inne i en stad.

Pris: ca 1 899 kronor

007_ST10_white_left_remote_sRGB 003_ST10_black_left_remote_sRGB

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *