Hjälp mig köpa bil!

Hjälp mig köpa bil!

Måste köpa bil, vill köpa bil. Bor i hus och känner att det är oerhört nödvändigt att kunna handla och slänga saker. Men det är inte lätt att köpa begagnat. Helst vill jag ha en mustang men rent praktiskt så är det inte idé. 🙂 Bilen kommer inte köras till jobbet varje dag utan användas vid handling och andra ärenden utanför arbetstid.

Mazda, VW, Audi och Kia går bra.

Krav:

  • Dragkrok
  • Bensin
  • Automat
  • Ej rökare eller pälsdjur innan
  • Inte äldre än 2010

Bonus:

  • Motorvärmare
  • Vinterdäck
  • Bra ljud

Pris: Max 100 000 kr.

Sätt i gång och leta. Den som tipsar om en bil jag faktiskt sedan köper kanske vinner nåt ur mitt stora förråd av prylar. 🙂

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *