Influencers of Sweden konfererar #ticse

Influencers of Sweden konfererar #ticse

Linda Hörnfeldt startade nätverket Better Bloggers som nu vuxit till sig och transformerats till Influencers of Sweden. Ett mäkta jobb gjort av denna briljanta kvinna. Numer har Influencers of Sweden en styrelse och ett högkvarter och arbetar för fullt med att se till så företag förstår värdet av alla influencers och se till så lagarna följs. 

#ticse

Varje år har Influencers of Sweden en konferens för att lyfta aktuella ämnen, skapa debatt och lyfta talanger vilket ger alla oss besökare nya verktyg att jobba med och större självförtroende. Programmet denna helgen var proppat med galet bra människor och innehåll. Jag deltog bara ena dagen denna gången men hade önskat jag hade råd och tid att vara med hela helgen.

Jag tar med mig detta:

  • Tjejer är fantastiska. Alla brudar på scen och föreläsare var så sjukt bra. Ingen var medioker, ingen förminskade sig själv, alla var stolta över vad de åstadkommit och slog sig för bröstet. Heja!
  • Jag har nu förstått vikten av Instagram. Att driva fler konton som på något sätt är länkade till varandra. 30 hastags är BRA och hitta bra repostkonton som repostar dina inlägg.
  • Ha gärna 11 kontaktpunkter. Blogg, Instagram, nyhetsbrev, Twitter, Snapchat, podcast, Youtube osv.
  • Tänk inte blogg, tänk MEDIEHUS!!
  • Ensam är inte stark. Ingå i ett nätverk som kan dela på kostnader och kunskap.
  • Skapa gärna opinion, stå för dina åsikter.
  • Jobba med KVÄR – Kvalitet, Värde, Åkta Regelbundet på Instagram.
  • Oavsett medie, ta fram din/dina målgrupper och skriv allt utifrån dem. Kunden i fokus.

Så nu ska jag börja jobba på mitt mediehus!!

Heter alla grymma människor Elin?

Två av de bästa personerna på konferensen var Elin och Elin. Två supersköna och talangfulla kvinnor som jag för alltid vill hänga med och lära mig mer av. Dessutom var jag ju där med min alldeles egna Magdalena. Vilken kombo!

Magdalena Bibik och Åsa Wallenrud

Elin Fagerberg och Åsa Wallenrud

Elin Hägglund och Åsa Wallenrud

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *