#investinontario

#investinontario

Nu har jag varit i Kanada i fem dagar och upplevt så mycket att jag inte vet vad jag ska skriva, vilket jag ska berätta. Men jag antar att jag får vara lite utförligare när jag kommer hem.

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag fått äran att hälsa på två välrenommerade universitet, testat en grym kamera man använder vid hjärnkirurgi (det innefattar att jag fick testa att gräva runt i en “hjärna”). Vi har hälsat på företag som tillverkar robotar som används i rymden, ett företag ligger bakom det mesta på International Spacestation. Jag har kollat på nästa Rover som ska upp till mars, japp den äkta rovern. Jag har så mycket intryck och nya bekantskaper att hjärnan snart kokar. Ett par dagar av möten kvar och ett stopp vid Niagra falls innan jag far hemåt.

Tack till Ontario för detta.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *