NU EN DEL AV SVERIGES TALARE

NU EN DEL AV SVERIGES TALARE

Om ni vill boka mig så finns jag nu registrerad på en talarförmedling. Men jag presenterar också det nya konceptet “Bring out your inner diva” tillsammans med mina goda vänner Magdalena och Helena. 

Jag har längtat efter att tillhöra en talarförmedling. Det ger det där lilla extra som kan vara avgörande för om någon bokar eller inte, tror jag. Nu har jag äntligen blivit en del av Sveriges Talare och jag hoppas att det kommer leda till en massa roliga uppdrag under året. Jag säljer mig främst till dem som inte är överdrivet duktiga på teknik och fordon, sådana som har nytta av att lära sig att förstå saker som Internet of Things, smarta hemmet, wearables och annat. Jag ser till att aktivera och involvera publiken så det blir mer dynamiskt än att bara stå och mata alla med information som man sedan glömmer.

MIN PROFIL

Skärmavbild 2016-03-06 kl. 15.21.51

Bring out your inner diva

Inte nog med talarförmedlingen nu kommer även tjänsten Bring out your inner diva som erbjuder en tre-timmars kurs för dig som är livrädd för att tala inför en grupp människor. Vi hjälper dig med teori, praktik och tips för att komma över den där första och största tröskeln. Två kurser är redan skapade och du kan boka dem på vår sida. 

Skärmavbild 2016-03-06 kl. 15.30.30

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *