Jag bara väntar på nya Mustangen!

Känner man mig vet man att Ford Mustang är i särklass den snyggaste bilen i världen. Helst en fastbackmodell från 65 och vissa 70-talsmodeller. Men i bland rinner det till lite när jag kolla på vissa av de nyare modellerna, som nu 2015. Jag tycker den är ganska vacker faktiskt. Den nya modellen påminner nämligen väldigt mycket om min Ivy, som jag ägde en kort period.

06-2015-ford-mustang-1Hel

Nu väntar jag bara på att Sverige får en modell att testa för journalister. Sedan är ju jag rankad sist så kanske under slutet av 2015 att jag möjligtvis får chansen att titta på den. Vem vet. Men jag ger inte upp hoppet, de på Ford har snart tröttnat på mitt tjat. 🙂

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *