Jag pÄ Handelsbankens TV

Handelsbanken har ett mycket intressant koncept med webtv. Olika experter både från banken och utanför banken pratar om aktuella saker.

I dag var jag inbjuden för att prata om bra ekonomiappar och inte nog med det, jag fick ju hänga på min kompis Håkans arbetsplats. 🙂

Här är resultatet och jag kommer ungefär vid 06:30.

 

Studio 12: Torsdag

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 Ärs erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat pÄ vad jag gillar och anvÀnder. Bloggen Àr helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lÀttare sprÄk för att alla ska kÀnna sig inkluderade. Hitta mig pÄ alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gÀrna av dig om du har nÄgot pÄ hjÀrtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *