Jag snackar bil med Henrik Ström – Podcast

Jag snackar bil med Henrik Ström – Podcast

Editors choice

Henrik Ström driver podcasten ”Snacka bil med…” och jag bjöd helt sonika in mig själv eftersom jag tyckte att jag passade så himla bra in här. Sagt och gjort, vi spelade in på Volkswagen i Södertälje och den 1 januari släpptes äntligen mitt avsnitt. 

Lyssna gärna och sprid avsnittet. Vi pratar drömbilar, första bilen, vad jag gör, vad jag tycket om bilindustrin och mycket mer.

http://aca.st/54ce18

Volksvagen Tiguan GT TSI 220 DSG

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.