JAG VILL HA KODLÅS HEMMA

JAG VILL HA KODLÅS HEMMA

Jag är bra sugen på att skaffa ett kodlås hemma. På ytterdörren alltså. Men så tänker jag att jag med min ADHD hjärna aldrig kommer känna mig säker på att jag kan koden. Hahahaha!!

Men så läste jag på lite om Yale Doorman och inser att det ju inte kommer vara ett problem då man kan låsa upp med kod, en app eller en bricka. Något måste jag ju klara att minnas.

Tydligen kan vem som helst installera detta, det krävs ingen låssmed eller installatör vilket förenklar och man kan styra låset med appen och ge ut tillfälliga koder till gäster eller hantverkare. Sedan kan man tydligen koppla ihop det med sin larmtjänst om man har Verisure eller Sector Alarm.

Pris: 4 315 kr

2

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *