Jakten på bordsfläkten är över

Jakten på bordsfläkten är över

Jag ville ha en snygg fläkt på mitt rum (kontor) som inte är vit och plastig. Jag svettas så mycket och att sminka sig på somrarna (jag sminkar mig här inne) blir aldrig bra för jag bara svettas. Så en fläkt är välkommet. 

De jag hittills hade hittat var snordyra som denna som kostar över 1 000 kronor. LÄNK

Skärmavbild 2015-05-20 kl. 19.51.09

Så var jag inne i en av mina absoluta favoritbutiker, Clas Ohlson, och vad såg jag då? Deras nya bordsfläktar.. WOW! LÄNK

Skärmavbild 2015-05-20 kl. 19.53.02

Jag köpte den i koppar som nu står och tronar på mitt skrivbord.

20150520_194605

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *