Huawei Watch – KOM NU FÖR FAN!

Huawei Watch – KOM NU FÖR FAN!

Även fast jag jobbar med att testa och skriva om teknik så är det sällan jag går runt och bara väntar på en produkt. Okej, jag väntade ett bra tag på att min Samsung Note 4 skulle komma i roséguld till Sverige. 

20150306_184913

LG, Huawei, Moto360

Men bortsett från det så kan jag knappt komma på något annat. Men nu.. Jag har testat nästan alla smarta klockor på marknaden och det finns bara en som jag verkligen vill ha och kan tänkta mig att lägga pengar på, Huawei Watch. Den bygger på Android Wear som jag också gillar väldigt mycket även om det inte är kompatibelt med vårt språk än. Men klock-jäveln kommer ju aldrig.

Preliminärt säger man att den kommer kosta ca 4 000 kronor för den i silver samt svarta. Den i guld något högre, runt 5 000 kronor. Om detta stämmer kommer jag lägga mina pengar på en fin Icke smart klocka i stället. Det är oklart när den kommer men gissningarna verkar vara juni/juli så vi får väl se.

Hua

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *