Jawbone, min favorit bland hälsoprodukter

Läs mina texter om Jawbones två senaste produkter på marknaden. 

jawbone-up3-family-1

Först Jawbone UP Move som är en lite enklare instegsmodell. Funkar att sätta i ett armband eller i en clip som kan fästas på kläder m.m.

Sedan om Jawbone UP3 som jag väntar på med stor entusiasm. Den är fullproppad med teknik och kommer ge er full koll på er själva. Om man nu vill veta 🙂

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *