Kom till Malmby flygfält i dag!!

I dag är det motorhistorisk marknadMalmby Flygfält. Jag tänkte åka dit med Ivy och visa henne för lite folk och visa att hon är till salu. Dock har alla jag känner planer för dagen så jag måste åka ensam och sitta där hela dagen själv. Kom gärna ut och titta på fina bilar och kanske fynda något fint.

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *