Köp biljetter till min dansshow nu

Köp biljetter till min dansshow nu

Ett litet avbrott i teknikvärlden här. Jag dansar ju också på Marikas dansskola och varje vår har vi en föreställning. 

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 12.49.30

Nu är det återigen dags, närmare bestämt söndagen den 24 maj på Maximteatern.

Här köper du biljetter. 

Vår dansgrupp uppträder med två nummer i två av föreställningarna och ett nummer i en av dem, förmodligen 15.00 showen.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *