Libratone lanserar en svart nordisk version av sin ZIPP-högtalare

Libratone lanserar en svart nordisk version av sin ZIPP-högtalare

Editors choice
0

Den nya Libratone ZIPP Nordic Black – med sin matta, svarta bas – utökar det danska varumärkets högtalarkollektion av trådlösa ZIPP-högtalare. ZIPP Nordic Black har en rad nya ZIPP-funktioner, inklusive kontroll över Spotifys spellistor – direkt från högtalaren – vilket erbjuder användaren ännu mer valfrihet.  

Libratone ZIPP Nordic Black

Det danska högtalarföretaget Libratone är kända för sin skandinaviska design, surroundsystem, bra användarupplevelse och unika färger och tyger. Nu adderas Libratone ZIPP Nordic Black till utbudet av basfärger, och riktar sig till användare som föredrar mörkare färger. Den nya Libratone ZIPP Nordic Black kommer att finnas till försäljning i mars 2017 på Libratone.com och hos utvalda återförsäljare. Priset ligger på 2999 kronor.

Libratones CEO Jan McNair förklarar ”Vi har alltid satt en ära i vårt unika designarv. Till vårt urval av basfärger adderar vi en matt, svart högtalare. Högtalaren vänder sig till våra användare som älskar design och funktion, och har en inredningsstil eller personlig stil där svart passar bättre. Libratone var det första högtalarföretaget som flyttade ut högtalarna från hörnen och in i rummen. Vi använder oss även av mjuka tyger med intressanta färger för att erbjuda mer valfrihet. Libratone ZIPP Nordic Black är en perfekt produktutvidgning.”

Nyhet – omedelbar tillgång till Spotifys spellistor

Introduceringen av Libratone ZIPP Nordic Black kommer med en ny programuppdatering som fungerar för samtliga av Libratones ZIPP-högtalare. Uppdateringen kommer med en rad nya funktioner, såsom Spotify-favoriter. Det innebär att medlemmar av Spotify Premium kan lagra fem spellistor direkt på ZIPP och kontrollera dessa via ZIPP touch interface – utan behov av telefon, surfplatta eller annan enhet. En ny timer kan minutanpassa när högtalaren ska sluta spela och stängas av för natten. Om man inte vidrört högtalaren på 30 minuter sätts det automatiska vänteläget på – då stänger högtalaren av ljus, ström och ljud för att minska strömförbrukningen. Tryck på play på telefonen eller vidrör ZIPP-högtalaren så startar den igen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *