Urbanears Plattan 2 – en bra uppgradering
4

Urbanears Plattan 2 – en bra uppgradering

0

Urbanears har ett bra koncept tycker jag. De döper hörlurarna efter kända platser i Stockholm, de skapar stilrena och redan klassiska produkter som passar typ alla. Att de dessutom har bra kvalitet är ju inte så trist. 

Nu kommer en uppdaterad Plattan, Plattan 2. Plattan 2 har ett bättre och klarare ljud, mer isolerande hörlurskåpor och ett mer flexibelt huvudband för bättre passform. Plattan-älskare känner igen alla de detaljerna som gör Plattan till Plattan; formen, textilkabeln, den inbyggda mikrofonen med fjärrkontroll och Zoundplugen som gör det enkelt att dela musik med vänner.

”Plattan har uppgraderats ett 50-tal gånger sedan 2009, men ingen av de uppgraderingarna har varit tillräckligt omfattande för att döpa om den till Plattan 2 – tills nu”, säger Oscar Axhede medgrundare och creative director på Urbanears. ”I Plattan 2 syns många av de lärdomar som vi dragit under åren, utan att för den delen tumma på det som gjort Plattan till en ikonisk hörlur i vår kollektion”

Jag tycker det är en jävligt bra lur för pengarna och just prislappen (499kr) gör att man kan köpa flera och matcha stilen! Gillar det.

Plattan har sedan den först lanserades 2009 blivit en av Urbanears mest populära hörlurar och sålt i tre miljoner exemplar världen över. Plattan 2 finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare och online på urbanears.com.

Mer information!

Your email address will not be published. Required fields are marked *