Lite kort om Paris.. Men mest kort, ja bilder alltså!

Lite kort om Paris.. Men mest kort, ja bilder alltså!

0

Jag orkar inte berätta allt, men herregud vilken härlig stad Paris är. Inte alls som jag trott. Inte en ohövlig fransman/kvinna så långt ögat kunde nå. Men så försökte vi konversera på franska hela tiden. Vi kunde ju inte ett ord men lite pluggande av vanliga fraser och ord tog oss så långt vi behövde.

Eiffeltornet överraskande med sin storhet, Luovren såg coolt ut men Notre Dame gjorde mig besviken. Vi gick aldrig in på något pga de enorma köerna och den korta tiden vi hade, så allt är upplevt utanför. Men vi såg allt man bör se.

Det som var absolut bäst och som jag gärna hade spenderat en hel dag på var den omtalade vintagemarknaden. Hela kvarter med små hus och gränder med antikviteter från alla tider. Man kunde rota runt i evigheter men vi hade varken pengar, tid eller möjlighet att få hem så mycket.

Jag älskade caféerna, restaurangerna och metron. Vi gick mest men i böand krävdes metron och den var så jävla smidig. Det roligaste var att man öppnade dörrarna själva och det kunde man göra medan tåget fortfarande var i rörelse. Man hoppade alltså av medan det rullade. Galet.

Här kommer lite bilder.

Your email address will not be published. Required fields are marked *