Min första dag på silverdiet

Skärmavbild 2013-11-21 kl. 06.20.43

Jaha tänker ni. Har hon hoppat på en diet för att bli smal? Något galet där man sitter och förtvivlat tuggar på en bit silver? Nej, inte riktigt.

Ett desperat försök att bli frisk från en massa saker ledde mig till kollodialt silver. Det var en artist som tipsade om det för hon hade blivit förkyld och skulle ut på turné vilket var en dålig kombination och då drack hon kollodialt silver som bryter ner virus. Jag började läsa på och detta verkar vara oerhört bra.

Produkten säljs bara som en grej man använder för att rena vatten. Man blandar ut det med kranvatten i en dunk så tar en bort alla orenheter, tex om det går ett rikslarm om att vattnet i kranen är förorenat. Men det är många som upptäckt fler användningsområden. Då dricker man “silvervattnet” rent, alltså blandar inte ut det med vatten.

Det sägs (enligt användare och vanligt folk) kunna hjälpa mot eksem, acnehud, stoppa förkylningar och för utvärtes bruk även:

  • Vid behandling av skrapsår, brännskador, etc. fukta ett bandage med kolloidalt silver och applicera på skadat område.
  • Ta med kolloidalt silver på campingresan för att behandla dricksvattnet. Använd ca ½ tesked i 2 liter vatten, skaka om, vänta 6 minuter, skaka om igen och vänta i nya 6 minuter för bästa resultat.
  • Använd kolloidalt silver i ”nödvatten” för att förhindra uppkomsten av alger eller bakterier.
  • Använd kolloidalt silver som ett preserverande medel i maten både i kylskåp, skafferi eller frys.
  • Fotsvamp, klåda, etc.

Det är dock viktigt att inte överdosera utan att följa råden.

Hur stor mängd bör man inta?

Beroende på koncentrationen (som mäts i ppm, parts per million) rekommenderar WHO att en vuxen person kan inta 6 teskedar/dag av kolloidalt silver med en styrka på 10 ppm.

Här kan du köpa det!

Jag lovar återkomma med eventuella förbättringar av mig själv. Jag har ju eksem, andningsbesvär, nästäppa, hormonell acne osv.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *