Min första klass på House of Shapes

Jag har längtat hela sommaren på att börja på House of Shapes. Jag var där på ett bloggevent en gång och kände direkt att HÄR hör jag hemma. Nästan uteslutande dans på schemat, dansskola och fräscha lokaler. Ett stort kök med mat, massor med kylar med olika drickor och bars. Man klarar sig liksom här.

Så kom en kampanj där jag man kunde köpa ett årskort för halva priset och då högg jag. Kontant betalning, 3000kr och jag behöver inte har något autogiro som tickar varje månad. Jag är i himlen.

I dag var första klassen och jag körde Feminine Vibe med Jennie Videgren vilket var sjukt kul. Inte min stil på dans med ändå kul och bra träning. Kul att dansa för ett proffs.. I morgon ska jag köra Ballet Bar en timme och sen en timme Body Combat men på onsdag är…… MUSIKAL! Jävlar vilka förväntningar jag har på den klassen.. Hahahaha!

Vill ni träna?

Ordinarie pris per person är 5988 kr. Nu delar du och din kompis på summan och betalar 2995 kr. per person.  Dessutom får du sällskap när du tränar och bara det är en extra sporre!

Kortet är ett så kallat lokalt kort och gäller bara på House of Shapes. Kontant betalning, ej autogiro.

Eller prova gratis en vecka med mig, jag kan skaffa ett kompiskort så kan ni träna en vecka med mig och känna efter om det är läge att skaffa kort.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *