Monaco.. Jag kommer!!!

Förstendömet Monaco är för mig ett mytomspunnet land (??). Litet, rikt och ouppnåeligt. Att jag någonsin skulle sätta min fot i landet har på något sätt varit otänkbart då jag vet att det är sjukt dyrt att bo och leva där. Man ska ju bo i Nice och ta pendeltåget över enligt utsago.

Men.. Så dyker det upp en pressresa som inte talar om var den går men där produkten tilltalar mig och mina läsare på Lilla Gumman så jag tackar ja. Någon dag därefter kommer ytterligare en pressinbjudan till att provköra nya Toyota GT86 som infaller dagen efter den första pressresan. För att göra historien lite kortare och mer förståelig så ser pressresan ut som följer:

Dag 1 flyg till Nice, buss till Monaco. Pressevent med LG.
Dag 2 buss från Monaco till Nice och flyg vidare till Barcelona, pressevent och middag
Dag 3 Provkörning av bilen och flyg hem.

WOHA!

Tyvärr missar jag att se försöksheaten till ett F1 lopp pga av resa nummer två. Men men!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *