MWC – HTC VIVE NU MED PRISLAPP

MWC – HTC VIVE NU MED PRISLAPP

0

Det absolut bästa VR-headsetet jag testat var HTC Vive på IFA i september. Jag skrev om det och blev filmad medan jag testade och det var ju helt galet coolt. Nu under MWC har man satt en prislapp på den.

Detta VR headset är det ENDA där du kan gå, sätta dig ner, hoppa och göra allt fysiskt och det händer då även i “spelet”. Alla andra VR headset är stilla och man kan bara vrida på huvudet för att röra sig. Till denna typ av headset behöver då en väldigt kraftfull dator så det är kanske inget för oss “Svenssons” 🙂

Prislappen är satt på 799 dollar och då får du också med två handkontroller. Du ser i filmen att jag håller i två saker, dessa gör så att jag får “händer” i spelet också.

Ska du köpa?

5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *