Netatmo lanserar Wind Gauge

Netatmo lanserar Wind Gauge

Netatmo-familjen presenterar ytterligare en medlem i dag. Till familjen kommer en vindmätare så du kan ha koll på alla parametrar både inomhus och utomhus. 

Jag är en Netatmo-älskare. Det började med väderstationen som håller superbra koll på klimatet i huset men som också har en utomhus-enhet som har koll på väder och temperatur. Jag är nämligen lite av en väderknarkare och har alltid koll på vädret för att välja både kläder och aktiviteter på rätt dagar. Är ju en fördel om man vill filma saker hela tiden 🙂

Nyligen lade jag till en regnmätare som bara helt nyligen är installerad. Jag kommer att prata mer om den i ett senare inlägg. Men nu presenterade dem även Wind Gauge. Vet någon hur man uttalar det???

Den här ska mäta vindens styrka och riktning och använder då avancerad ultraljudsteknik.

Wind Gauge adderar en helt ny nivå av information för de som vill veta mer om det lokala vädret. Vindmätaren är särskilt framtagen för entusiaster inom segling, golf och andra som är intresserade av utomhusaktiviteter eller trädgårdsarbete. För dessa intresseområden och aktiviteter kan exakt och lokal information av exempelvis vind vara en helt avgörande framgångsfaktor, säger Fred Potter, grundare och VD för Netatmo.

All information från alla delar registreras av deras app som låter en ha superkoll även om du är i en annan del av världen. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med deras produkter och kan rekommendera dessa om ni är intresserade av väderprylar. Fast personligen ser jag ingen användning av just vindmätaren.

Wind Gauge finns tillgänglig hos återförsäljare från mitten av oktober.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *