NISSE HALLBERG – JAG ÄR SJUK

NISSE HALLBERG – JAG ÄR SJUK

I julas fick jag en biljett till den här showen av min sambo. Jag hade absolut ingen koll på Nisse Hallberg annat än det min sambo försöker recitera från olika podcasts. Jag tyckte nog inte han var så himla rolig baserat på det. 

I dag var dagen D och jag hade INGA förväntningar eftersom jag inte hört denna mannen yttra ett enda ord. Föreställningen var på en fantastisk teater som heter Scala-teatern och ligger ganska nära Norra Bantorget. Teatern är gemytlig och charmig (varit här förr) men liten. Då menar jag liten på många sätt för jag är 162 cm och fick inte plats i min stol. Det är så sablars trångt att mina knän värkte av att trycka dem mot min framförvarande grannes rygg. En flygstol är lyx i jämförelse.

NisseHallberg

Men showen då?

Jag ska erkänna att jag är rätt less på stand-up. Jag har sett de flesta komiker flera gånger och det är inte många som överraskar eller gör något annorlunda, förutom Jannes finskakurs! MEN.. Nisse. Vilken jävla kille. Han drog i gång och matade skämt på löpande band om det mest förbjudna och sin mamma, som satt i publiken. Han var så hysteriskt rolig att jag vek mig av skratt och knappt hann hämta andan innan han drog en ny salva som golvade oss. Publiken jublade och att döma av applåderna efteråt så tyckte alla lika mycket om det som jag.

Nisse, du är awesome.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *