Nu har jag racinglicens också…

Japp, jag är nu stolt innehavare av en racinglicens. Jag får enligt konstens alla regler nu tävla på bana. Inget jag ser mig själv göra inom en snart framtid i alla fall men jag kan och jag har lärt mig oerhört mycket. Det var 1,5 fantastiska dagar med härliga människor och bra information.

Lägger detta till mitt CV och går vidare och ser vad vi kan göra mer med detta.

Jag vill rikta ett stort tack till VW Sverige som ställde upp med bil (Scirocco R). Jag belönade dem med att samla upp allt gammal gummi och asfalt längs banan och sätta det på däcken.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *