R8, hundar och utflykter!

Shit vad dagarna bara flyger i väg. I torsdags hämtade jag ut en Audi R8 för test och syrran följde med. Vi ägnade dagen åt att köra bil och hamnade i Järna och fikade på Saltå Kvarn, sedan åkte vi till Mariefred och körde ett ärevarv runt stan innan vi parkerade och tog en promenad. Vi lunchade och kollade in riddarmarknaden. Efter det åkte vi till Trosa och hälsade på mamma som sommarbor på Trosa camping. Det var mysigt men kallt.

I fredags tog jag och sambon bilen till Uppsala för att hälsa på sambons mamma. Vi fikade och jag åt nog själv upp en hel bullängd och 10 kakor. Vet inte vad som flög i mig, brukar inte ens äta fikabröd. Hahhaa..

I går, lördag, var det bara tvättstugan och städning för i dag kommer sambons mamma hit. Vi ska passa hunden medan de ska på konsert.

Så ja.. tiden drog i väg.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *