NU KAN DU KÖPA NIKON 360° KEY MISSION

NU KAN DU KÖPA NIKON 360° KEY MISSION

0

Att fota och filma i 360° är det hetaste just nu. Det kommer dessutom växa lavinartat de kommande åren. Jag har klämt på Nikons modell redan. 

I höstas var jag på ett pressevent i London där man lanserade kameran. Vi fick träffa fantastiska människor (äventyrare) som visade hur de använt sig av tekniken vilket var oerhört fascinerande. Med glädje fick jag låna hem ett ex under en ganska lång tid och jag försökte komma på hur i hela världen jag skulle använda den. Jag lever ju ett extremt icke-extremt liv.

Första försöken

Jag misslyckades totalt med att bara få den att prata med min telefon. Säkert jag som låg bakom problemet men jag la ner efter ett otal försök. Den telefonen blev stulen och jag fick använda en annan så jag testade igen och vips så funkade det. Jaha, vad skulle jag göra nu då? Tog några ytterst misslyckade bilder hemma som inte ens går att visa för de är så dåliga.

Jag hade vid ett tillfälle en pressbil som var väldigt lyxig och klädd i ljusa material så jag provade att ta en bild där. Det blev så där, men hittills den bästa bilden jag tagit. La upp den på Facebook eftersom det är där man kan snurra runt i 360°.

Filma går ju också

Jag trodde att jag filmade inne i bilen och tänkte lägga ut det på youtube men när bilen var tillbaka till sitt ”hem” och jag kollade in materialet i kameran insåg jag att det jag aldrig lyckades filma.. Trodde nog jag satt på filmläget men inte gjort det. Jaha..

Nu då?

Vad ska jag göra nu? Jag ska inte göra ett skit som är värt att se på en 360° film! Jag går i skolan på dagarna, tränar på kvällarna eller är hemma i ett relativt tomt hus. I övrigt är det ganska torrt med roliga uppdrag och events som kan förevigas. Jag inser att jag misslyckats helt i uppdraget att testa kameran.

Men jag vill poängtera att kameran är väldigt bra, smidig och lätt att jobba med. Appen som hör till är också bra med ett bra gränssnitt som är lätt att navigera i.

Kameran finns nu i butik så du kan köpa en och göra fantastiska bilder och filmer för framtiden.

Pris: 4 990 kr

Tillgänglig: Mediamarkt, elgiganten och Nikon store. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *