BACKAT PODO PÅ KICKSTARTER – SELFIEKAMERA

BACKAT PODO PÅ KICKSTARTER – SELFIEKAMERA

Jag såg videon i mitt flöde på Facebook och insåg på en gång att jag måste ha en. Så jag gjorde lite research och har nu backat projektet och bör få en Podo i början på nästa år.

Podo är en liten kamera med en oändligt klibbig baksida som kan fästas på många olika ytor. Du styr den med telefonen och kan på så sätt ta lite mer sofistikerade selfies. Så perfekt för mig som oftast tar bilder ensam och vill att de ska vara lite längre i från. 🙂

7d7ec5646b78da5828ab2a03f4b7e6cd_original

Det går bra nu

Podo har redan kommit ut i en version och den jag backar nu är den uppdaterade andra versionen. Det nya är en vidvinkellins, att du kan synka upp till sex stycken Podos på en gång samt 5 mp.

De önskade samla in 50 000 USD men ligger nu på 523 890 USD (i skrivande stund alltså).

LÄNK

Podo (klicka för länk)

Podo (klicka för länk)

Lite specs

Podo (Klicka för länk)

Podo (Klicka för länk)

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *