Nu kan du slippa räkna tärningar i Yatzy med GoDice

Nu kan du slippa räkna tärningar i Yatzy med GoDice

Om man är vuxen och kan räkna men orkar bara inte så är detta toppen, om buggarna ordnas så klart. Helt klart kul och spännande och flådigt med GoDice.

Spelar man spel med barn så SKA de räkna. Oavsett om det är tärningar eller monopolpengar, men om man spelar med vuxna så kan det vara skönt att automatisera i bland. GoDice startade som ett kickstarter-projekt och vi backade dem för kanske ett år sedan och leveransen har pga corona skjutits på rätt länge. MEN NU ÄR DEM HÄR!

Läs mer om dem på deras hemsida!

@wallenrud https://getgocube.com/products/godice-full-pack/@Kickstarter #kickstarter #godice ♬ tropical reggae BGM no melody – yo suzuki(akisai)

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *