Varmt i tältet? Ingen fara, Ecoflow Wave har lösningen!

Ecoflow som jag skrivit om flertalet gånger, har nu visat upp en ny produkt – en ac! Den är till för tältet som kan bli smällhett i sommarvärmen.

Ecoflow Wave är en portabel AC som funkar till tältet, sommarstugan och husbilen till exempel. Det finns två varianter på denna – med eller utan batteri. Tar du utan batteri kan du köra den på solceller, batteripack eller vägguttag.

AC:n utan batteri kommer kosta 1 200 USD och med batteri 1 800 USD.

Läs mer på Ecoflow.com

Läs mer om Ecoflow på bloggen.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *