Nu lanseras supersnabba OnePlus 7-serien

Nu lanseras supersnabba OnePlus 7-serien

Editors choice

Nu lanseras supersnabba OnePlus 7-serien

Äntligen har nästa modell kommit av OnePlus. Jag är helt besatt av deras mobiler som bjuder på god prestanda, skitbra priser och ett fantastiskt community. Så nu presenteras 7-serien.

Vad är det som kommit?

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7

OnePlus har inte riktigt hittat sin specialitet än. Tänk Huawei med sin kamera, iPhone med sin.. (vet faktiskt inte vad som är bra), Samsung med sin… Ja fan, kommer inte på något här heller. Men i alla fall, OnePlus styrka har varit priset och att man har en ganska tight relation med sin community. Man har lyssnat på vad deras användare säger och vill ha och skapat det därefter.

I början av deras historia var deras telefoner rent utsagt fula 🙂 Sorry! Men med generation 6 small det till och nu tycker jag deras telefoner hållet en hög klass även designmässigt. Med 7-serien ser de i princip ut som Huawei P30 Pro.

I 7-serien har man arbetat hårt med kameran och bjuder på tre kameror men i alla tester som redan gjorts har just kameran dissats. Men det coola är att man tagit bort frontkameran och ersatt med en frontkamera som är dold, den åker upp ur telefonen. Crazy va?!

Den kommer med en snabbladdare till både bilen och hemmet, ska ladda från 0-50% på 20 min. Älskar sådant, här ligger iPhone så långt bak.

Återkommer med test senare.

Jag var sjuk och var inte med på releasefesten men fick ett bud i dag så här är en första titt.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *