Nu vill jag bara skrika rakt ut!!!

Nu vill jag bara skrika rakt ut!!!

På kort tid har två jobb jag verkligen velat ha, glidit mig ur händerna. Jag känner hur hoppet rinner iväg, hur självförtroendet rasar. 

Jag har alltid tyckt att jag varit en stark person som reser mig snabbt, borstar av knäna och börjar om. Men nu är jag lägre än någonsin. Kanske ska jag svälja mina drömmar och lägga ner hela frilansgrejen och bara vara någons jävla assistent resten av livet. Inte tänka, inte känna, inte vara glad! Där känns det som jag är just nu. På botten. Inte värd något, kan inget, ingen vill ha mig!

Men men.. Nu ska jag bädda ner mig i soffan, äta min jävla Itrim bar och hoppas att någon kommer tycka att jag är värd bättre någon gång i mitt liv.

Lista på Rättivseförmedlingen angående motorskribenter

Lista på Rättivseförmedlingen angående teknikskribenter

Skärmavbild 2015-02-23 kl. 19.44.46

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *