Nya dofter på stan

Har ni också tänkt på att man infört dofter på fler och fler ställen på stan? Det är främst i olika entréer till gallerior och butiker som man möter en vägg av “väldoft”!! En stark parfym som verkar vara samma överallt. Man nästan känner hur det sprayas på en när man passerar.

Jag avskyr det här. Jag är astmatiker, allergiker och lider av migrän. De här dofterna får mig att må dåligt. De luktar ju dessutom gammal östermalmstant. Vad är det för påhitt? Varför har man börjat med det här? Om ni nu ska ha denna doft överallt varför då inte välja något mer neutralt som nytvättat, rengjort eller något som alla förknippar med något positivt och som inte är lika starkt?

Många frågor.. INGA svar!!

bad-smell-001

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *