Nya Slussen eller inte?!

Okej.. Jag har inte hängt med helt. Men jag har sett vissa ritningar och läst lite artiklar och jag vet att i planerna som var aktuella så skulle ett hus placeras precis framför vårt. Jag sitter alltså i det där glashuset och blickar ut över vattnet. Visst, det är tråkigt att bli av med utsikten men mer lider jag av att det ska stå ett hus ett par meter framför vilket ger en vansinnig insyn. Nej Tack!!!

Gör om gör rätt. Men jag är sannerligen FÖR en rejäl ombyggnad. Men jag ser hellre mer grönområden. Bygg in trafiken och öppna ytorna för gående och cyklister. Ligg i framkant och satsa på det som är bra för miljön. Växter, träd, bänkar och caféer.

http://www.dn.se/sthlm/nya-slussen-stoppas

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *