Nyheter från Philips – större smarta lampor!

Nyheter från Philips – större smarta lampor!

Nyheter från Philips – större smarta lampor!

Häromdagen visade Philips upp sina senaste nyheter och jag föll för några av dem. 

Vi har i stort sett hela huset fullt med smarta lampor från Philips men jag saknar några med finess. Philips har redan några filmanet-lampor men jag saknar några större och äntligen har det kommit. Men först, vad är en filamentlampa?

Bild lånad från Kjell & Co https://www.kjell.com/se/kunskap/hur-funkar-det/elelektronik/starkstrom/valj-ratt-lampa

 

Så här ser det ut i mitt rum/kontor. Här vill jag ha en smart lampa men en klassisk sådan är inte tänkbart för då förstör jag ju hela grejen med lampskärmen.

Min taklampa som inte är smart!

 

Här är alltså Philips nya STORA filamentlampor och äntligen kan jag göra mitt kontor lite smartare.

De finns här!

Philips Iris Limited Edition

Kolla också in dessa. De heter Iris och är Limited Edition. Så hugg en så fort du kan.. Jag är helt såld på koppar-modellen!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *