NYHETER FRÅN APPLE

NYHETER FRÅN APPLE

Jag vet, jag är lite sen, men jag har jobbat i butik i dag så ni får nyheterna här lite i efterhand. Men så är ju min ”publik” inte den som jagar nyheter först av alla. 

Apple släppte i dag lite nyheter och det var inget som fick mig att skaka av habegär. Det var en liten uppdatering skulle jag säga.

iPad pro ny

iPad PRO

Jag har den första PRO:n hemma som jag skulle använda som bärbar dator. Om det kan ni läsa mer här. Nu har man valt att släppa en i mindre storlek och det tror jag iof är bra, den stora är på 12,9 tum och denna nya är på 9,7 tum. Den stora plattan är grym på alla sätt, men lite väl stor (och dyr) för de flesta. PRIS: 599 – 899 USD beroende på utförande.

iPhone SE

iPhone SE

Hela telefonen är som en iPhone 6S men i en 5:as fodral. Det enda den saknar är 3D touch. Färgerna är som Apples senaste mobiler alltså silver, rymdgrå, guld och rosa guld.
PRIS: 399 – 499 USD

I övrigt pratade man om en billigare Apple Watch och uppdaterade klockband. Men resten var ganska trist.

Apple Watch

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *