Nytt jobb med Intel

Nytt jobb med Intel

För ett tag sedan var jag en av jurymedlemmarna på Intels Kitchen vilket var väldigt kul, och nu är det dags för nya uppdrag med Intel, nämligen Dustin Expo.

Intels kitchen

Nu är det snart dags för Dustin Expo som är en stor teknikmässa som äger rum i Globen. Mässan är öppen för företag och inbjudna torsdag 26 mars och fredag 27 mars. På lördagen den 28 mars är det däremot öppet för allmänheten. Det kostar 0 kronor att gå in. Om du är företagare kan du registrera dig här.  Om du är privatperson kan du registrera dig här. 

I år presenteras mässan tillsammans med Intel och det är där jag kommer in i bilden. För på torsdagen kommer jag vara reporter på mässan och besöka montrarna för att se vad alla har att presentera. Detta kommer klippas i hop och komma ut redan på torsdagen eller kanske på fredagen på olika bloggar och sociala medier.

På lördagen kommer jag att föreläsa om wearables i ca 15 minuter. Vet ännu inte var men tydligen ska jag göra det kl. 11.00.

Ses vi?

Dustin

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *